DESPRE NOI

ORTOPLUS Pharma este o companie faramaceutica tanara, in crestere accelerata de business de la an la an , infiintata de un grup de specialisti cu o indelungata experienta  în domeniul pharma din România, concentrată pe Importul, marketing-ul farmaceutic și vanzarea dispozitivelor medicale.

Misiunea noastră este de a furniza servicii de calitate în domeniul de marketing farmaceutic & distributie si să aducem doar produse de calitate care pot imbunatati calitatea vietii pacientilor din România.

ORTOPLUS Pharma a fost înfiinţată cu scopul de a promova produse şi servicii ale companiilor producătoare de dispozitive medicale , suplimente alimentare si dermato-cosmetice din Europa, care doresc să intre pe piata din Romania.

Echipa Ortoplus Pharma combina experienta, expertiza si cunostintele de mediului de afaceri si organizational privind domeniul sanatatii, permitandu-ne sa intelegem mai bine asteptarile partenerilor nostri, pentru a atinge rezultatele dorite. In vederea atingerii acestor obiective, avem o retea de parteneri de inalta calificare ce ne permite sa abordam in mod adecvat toate nevoile consumatorilor produselor pe care le avem in portofoliu. Sediul nostru este în centrul țării la Brasov şi ne desfăsurăm activitatea prin echipa de Reprezentanți Medicali sau Key Account Manageri în unele din cele mai importante orașe din Romania – Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta , Cluj-Napoca şi Iasi.